Dier van de Week Scooter

U ziet het al aan zijn snoetje: Dier van de Week Scooter (jongvolwassen) is een nieuwsgierige, levendige jongen. Hoewel hij al groot is, hebben we hem toch in de kittenkamer geplaatst. Hij moest namelijk nog bijgeschoold worden op het gebied van kattenetiquette en onbesproken kattenregels. Scooter snapte het niet helemaal en kon daardoor niet goed overweg met de volwassen katten. Scooter heeft daarnaast ook veel energie, welke hij beter kwijt kan in de kittenkamer.

Als u een rustige binnenkat zoekt, dan is Scooter niet de juiste keuze voor u. Houdt u echte van wat leven in de brouwerij en vindt u het leuk om te spelen met een kat, dan zit u bij Scooter goed. Overbodig om te vermelden, maar Scooter moet naar buiten kunnen. Als hij naar hartenlust gesnuffeld, geslopen en geklommen heeft, komt hij tevreden bij u liggen voor een knuffel. Scooter is namelijk ook een lieve, op mensen gerichte knul, die regelmatig een aaitje komt scoren.

Voor meer foto’s van het Dier van de week Scooter, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/scooter-2201465-2/

Indien u meer informatie over Dier van de week Scooter wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Hoewel het al november is, komen er nog steeds piepkleine kittentjes binnen. Deze zijn te klein om in het asiel te blijven. We kunnen dan ook nog steeds gastgezinnen gebruiken!  Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Dierenambulance, tel.nr.: 0492-513971.

Voor informatie hoe u de dieren kunt helpen, kijk op: https://ditishelmond.nl/noodoproep-st-dierenambulance-dierenasiel-helmond-e-o/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.