Dier van de Week Shroom

Dier van de Week Shroom viert binnenkort zijn eerste verjaardag. Zoals zijn jeugdige leeftijd betaamt, is hij dol op spelen. Een hengeltje met wat geinigs eraan brengt hem meteen in beweging. Ook een laserlampje is een groot succes: net als een tekenfilmfiguur rent hij zijn pootjes zowat onder zijn lijf vandaan om het te pakken.

Nieuwe dingen vindt hij best spannend. Shroom laat zich wel oppakken maar echt leuk vindt hij het niet. Kleine kinderen die mogelijk over zijn grenzen heen gaan zijn geen goed idee.

Shroom toont bijzondere interesse in water en aarde. Een kraan die opengedraaid wordt: Shroom is erbij! In aarde dipt hij graag zijn pootje en snuffelt dan langdurig. Een tuin zou deze natuurliefhebber geweldig vinden. Omdat Shroom geen ervaring met verkeer heeft, dient de tuin wel echt afgezet te zijn. Heeft u een plekje voor deze tuinman met groene vingers? Dan komt hij graag zijn verjaardag bij u vieren!

Voor meer foto’s van het Dier van de week Shroom, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/maja-2200449/

Indien u meer informatie over Dier van de week Shroom wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Dierenambulance Helmond is dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Dierenambulance, tel.nr.: 0492-513971.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.