Dier van de Week Sofia

Is Dier van de Week Sofia geen schoonheid, met haar glanzende zwarte vacht en ogen in de kleur van pompoenen? Sofia (1) zou zo de eerste prijs in een Miss Halloweenverkiezing winnen.

Hekserig is ze niet: Sofia is een lief meisje dat houdt van kopjes geven en geaaid worden. Behalve…als ze haar buurkatten ziet. Dan wordt ze een kleine feeks, zeker als de buurtjes háár speelgoed proberen te stelen. ‘Onbeschoft!’, blaast ze dan. Ook in haar nieuwe huis kan ze beter de enige poes des huizes zijn, dat is gezelliger voor iedereen. Dan houdt Sofia ook tijd over om te spelen met een hengeltje of, nog liever, achter een laserlichtje aan te sprinten. Energie heeft ze ook genoeg; lekker naar buiten kunnen is voor haar een must.

Voor meer foto’s van het Dier van de week Sofia, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/sofia-2200945/

Indien u meer informatie over Dier van de week Sofia wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Hoewel het al november is, komen er nog steeds piepkleine kittentjes binnen. Deze zijn te klein om in het asiel te blijven. We kunnen dan ook nog steeds gastgezinnen gebruiken!  Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Dierenambulance, tel.nr.: 0492-513971.

Voor informatie hoe u de dieren kunt helpen, kijk op: https://ditishelmond.nl/noodoproep-st-dierenambulance-dierenasiel-helmond-e-o/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.