Dier van de week Tabor

Dier van de week Tabor is 2 jaar en is begin juni geadopteerd na een kort asielverblijf, maar een van de adopteerders ontwikkelde helaas klachten van allergische aard. Daarom is hij teruggekomen en gaat hij in de herkansing voor een nieuw baasje.

Dier van de week Tabor heeft fraaie warmgele ogen, een grappig wit kinnetje en prachtige knalwitte snorharen aan een verder zwart koppie. Met zijn looks zit het wel snor!

Ook met zijn vaardigheden zit het wel snor; hij is goed hanteerbaar en hij gaat in een nieuwe omgeving niet op de verstoptoer ondanks dat er zoveel op hem afkomt. Hij is speels en weet een schootsessie ook te waarderen. Voor kinderen heeft hij waarschijnlijk iets te veel temperament. Enige ervaring is gewenst. Hij moet voldoende naar buiten kunnen.

Voor meer foto’s van Dier van de week Tabor, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/tabor-2100461-2/

Indien u meer informatie over Dier van de week Tabor wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Graag attenderen wij iedereen er nogmaals op dat een bezoek aan het asiel, vanwege corona-maatregelen, nog steeds alleen mogelijk is als u vooraf een afspraak met ons maakt.

Helaas komen er nog elke dag mensen onaangemeld naar het asiel. Meestal om een bezoek te brengen aan onze kittenkamer.

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, vragen wij u om eerst een afspraak te maken.

U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

We zijn dringend op zoek naar opvanggezinnen voor de grote aantallen binnenkomende kittens. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn. Er komen ook zwangere of pas bevallen poezen met kittens binnen. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Kijk ook: https://ditishelmond.nl/dierenambulance-helmond-zoekt-opvanggezinnen/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.