Dier van de Week Wobble

Dier van de Week Wobble (9 maanden) oogt altijd heel geïnteresseerd: wijd open, kogelronde oogjes en een schuin gehouden kopje. Ze ís ook heel nieuwsgierig en onderzoekt graag alles wat binnen pootbereik is.

Ze kwam als kittentje binnen met een fikse middenoorontsteking. Daardoor was ook haar evenwichtsgevoel van slag. Na wat gesleutel door de dierenarts, medicatie en een verblijf in een gastgezin is de ontsteking verslagen. Wobble heeft er een lichte scheefstand van haar koppie aan overgehouden, vooral als ze focust op iets interessants (Eten! Speeltje!). Kon ze eerst nog niet eens 10 cm de lucht in springen, nu haalt ze met verve een stoel.

Wobble heeft ook haar talenten. Ze is razendsnel op horizontale vlakken en meesterlijk in het rondmeppen van speeltjes. Knuffelen hoeft niet voor haar maar ze geeft stevige kopjes. Grappig en energiek als ze is, staat ze garant voor veel plezier. Een afgezette tuin en meerdere keren per dag spelen zijn een must, anders zoekt ze haar eigen amusement. Geïnteresseerd?

Voor meer foto’s van Dier van de Week Wobble kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/wobble-2201752/

Indien u meer informatie over Dier van de Week Wobble wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.