Dier van de Week Zusa

Dier van de Week Zusa zou zo model kunnen staan voor de reclame van exclusief kattenvoer: Zusa (11/2) is een prachtige muisgrijze poes. Ze houdt er dan ook van om in de schijnwerpers te staan en trekt de aandacht graag naar zich toe. Haar poezelige kamergenoten zie je dan bijna met hun ogen rollen: ja hoor, het is weer een divamoment.

Zusa weet echter dat ware schoonheid van binnen zit. Ze is daarom minzaam naar haar ietwat jaloerse medekatten toe. Zusa heeft heel wat liefde om te delen. Haar nieuwe baasje kan rekenen op een ruime hoeveelheid kopjes en haar onverdeelde aandacht. En ze vindt niets zo heerlijk als lekker op schoot zitten en knuffelen. Daar heeft een mens toch veel meer aan dan aan alleen een mooie buitenkant, vindt ze. En gelijk heeft ze, die Zusa! Ze kan niet wachten om ook u te begroeten met een kopje.

Voor meer foto’s en filmpjes van het Dier van de week Zusa, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/zusa-2201462/

Indien u meer informatie over Dier van de week Zusa wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Ook nu het herfst is, krijgen we nog steeds veel kittens binnen. We kunnen nog steeds gastgezinnen gebruiken! We zijn dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Dierenambulance, tel.nr.: 0492-513971.

Voor informatie hoe u de dieren kunt helpen, kijk op: https://ditishelmond.nl/noodoproep-st-dierenambulance-dierenasiel-helmond-e-o/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.