Dier van de week zwart/witte kittens

Deze week zijn het Dier van de week zwart/witte kittens. We hebben kittens in alle mogelijke kleurtjes, maar we vragen uw speciale aandacht voor onze zwart/witte knaapjes. Op de foto ziet u, in willekeurige volgorde: Tripp, Polleke, Loekje, Ilja, Remy en Muggsy. Ze zijn allemaal in april geboren en verblijven allemaal in ons asiel. De meeste zijn zeer goed gesocialiseerd en het zijn stuk voor stuk hartstikke leuke mannekes. Ze beginnen al wat groter te worden en dan is het zo jammer als ze links en rechts ingehaald worden door het jongere grut, want ze groeien als kool! U kunt op onze website kijken voor nadere informatie over deze kereltjes. Ze zijn veel te leuk om lang bij ons te moeten wachten; ze kijken reikhalzend uit naar een adopteerder. Zwart/witjes zijn vaak gezellige, ongecompliceerde huisgenootjes.

Voor meer foto’s van Dier van de week zwart/witte kittens, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/kittens/

Indien u meer informatie over Dier van de week zwart/witte kittens wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Graag attenderen wij iedereen er nogmaals op dat een bezoek aan het asiel, vanwege corona-maatregelen, nog steeds alleen mogelijk is als u vooraf een afspraak met ons maakt.

Helaas komen er nog elke dag mensen onaangemeld naar het asiel. Meestal om een bezoek te brengen aan onze kittenkamer.

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, vragen wij u om eerst een afspraak te maken.

U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

We zijn dringend op zoek naar opvanggezinnen voor de grote aantallen binnenkomende kittens. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn. Er komen ook zwangere of pas bevallen poezen met kittens binnen. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Kijk ook: https://ditishelmond.nl/dierenambulance-helmond-zoekt-opvanggezinnen/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *