Dier van de week Lindsey

Dier van de week Lindsey heeft het grootste deel van haar leven op een boerderij gewoond. Helaas moest ze verhuizen naar een appartement in de binnenstad. Ze kon hier niet wennen, ook omdat ze vaak alleen was.

Lindsey zoekt een thuis met een (liefst grote) afgezette tuin. Ze wil deel uit maken van het gezin, want ze is graag onder de mensen. Lindsey is vriendelijk en kan bij kinderen boven de 13 jaar. Honden, katten en andere dieren hoeft ze niet in haar buurt te hebben, die vindt ze niet leuk. Een aandachtspuntje is haar bovenmatige interesse in vrachtwagens, brommers en fietsers: ze gaat dan in de riem hangen. Ook zal ze moeten wennen aan leven in huis, omdat ze op de boerderij vooral buiten was. Ze is echter een slimme meid die snel bijleert.

Mensen die actief met haar bezig zijn (wandelen, joggen, hersen- en snuffelwerk) zullen Lindsey heel gelukkig maken.

Voor meer foto’s van het Dier van de week Lindsey, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/honden/lindsey-2200195/

Indien u meer informatie over Dier van de week Lindsey wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Dierenambulance Helmond is dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. De eerste zwangere poes is al weer binnen. Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.