Dier(en) van de Week: Jazzy en Snoes

Komend weekend is het weer zo ver: Jazz in Catstown. Wist je trouwens dat katten van jazzmuziek schijnen te houden? Test het maar eens met deze twee: Jazzy en Snoes (1½).

‘Jazz’ betekent oorspronkelijk ‘zeer energieke dans’. Energie hebben deze broertjes volop! Ze zijn dol op spelen met een hengeltje. Snoes raakt graag een deel van die energie buiten kwijt, maar komt ’s avonds altijd netjes thuis. Jazzy gaat minder vaak naar buiten, maar kletst (of zingt?) des te meer. Hij is een beetje verlegen en moet mogelijk langer wennen, maar dan is hij ook superlief. Broer Snoes is vriendelijk, makkelijk en houdt van aandacht. Ze vinden het allebei fijn als er vaak iemand thuis is. Kleine kinderen vindt Jazzy spannend, maar de katers zijn wel gewend aan een rustige hond.

De witte sokjes zijn opgepoetst, de ultralange snorharen gladgestreken: de ‘Jazz Brothers’ zijn klaar voor ‘A Night on the Town’. Mogen ze samen uw huis binnen swingen?

Informatie dierenambulance

Mail voor vragen etc. naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel via 0492-513971. Ben je op zoek naar een ander dier, kijk dan op de website van Dierenambulance Helmond.

Langskomen? Je bent meer dan welkom! Om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, word je gevraagd om wel eerst een afspraak te maken. Stichting Dierenasiel & Dierenambulance Helmond e.o. is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur.  Noodgevallen? De Dierenambulance is voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar op het bovengenoemde telefoonnummer, 0492-513971.

[Tekst en foto: Dierenambulance Helmond]

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *