Digitaal Buurtcafé met Helder Helmond

Donderdag 22 april 2021 wordt weer een Buurtcafé gehouden door Helder Helmond. Dat gebeurt weer digitaal via Facebook,  deze keer live met een livestream vanuit de studio van DitisHelmond. Het hoofddoel van het buurtcafé blijft hetzelfde: ‘De politiek laagdrempelig met de Helmonders bespreken. Niet alleen met eigen  leden maar vooral ook met de inwoners van Helmond.’

Meepraten, meedenken en vragen stellen kan allemaal bij dit online buurtcafé door vragen en opmerkingen te plaatsen via sociale media. Onderwerp van gesprek is vooral het laatste politieke nieuws in Helmond. Er wordt kort ingegaan op de ingezette fusie met Helmond Aktief en Bach Plus. Er worden een aantal nieuwe gezichten voorgesteld. Uiteraard is er eerst en vooral ook gelegenheid om de input vanuit inwoners te bespreken. Louis van de Werff van Haw Ut Hellemonds sluist de avond. Aanvang is om 20.00 uur en deelname is gratis.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Austeja Jonikate - Redactie

Ik ben Austeja en ik kom uit Helmond. Ik studeer journalistiek in Utrecht en ik ben een van de nieuwe aanwinsten van DitisHelmond.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *