Digitaal sportcafé voor sportclubs

Op maandagavond 28 juni van 19.15 tot 21.00 uur organiseert de gemeente Helmond een digitaal sportcafé voor alle sportaanbieders in Helmond. Het is een avond waar verschillende onderwerpen omtrent sport aan bod komen. Bovendien is er volop gelegenheid om uw eigen ideeën te delen en om in contact te komen met andere (vertegenwoordigers van) clubs voor een samenwerking. 

Programma

Iedereen in de sport merkt dat door de coronamaatregelen plannen en activiteiten keer op keer uitgesteld werden. Gelukkig worden er stappen gezet en lijkt de algehele heropening van de sport wel steeds dichterbij te komen. De gemeente hoort graag hoe de Helmondse clubs weer opstarten, waar knelpunten liggen en welke eventuele hulpvragen er zijn.

Ook komt het lokaal sportakkoord en de sportnota – die dit jaar geactualiseerd wordt – aan bod. Informatie over de laatste ontwikkelingen wordt besproken en er is ruimte om eigen ideeën in te brengen.

Aanmelden

Aanmelden voor het café is nodig, naam; verenigingsnaam; mailadres kunnen doorgegeven worden via sport@helmond.nl. Aanmelden kan tot 28 juni 16.00 uur. Voorgaand aan het digitaal sportcafé verstuurt de gemeente de inloglink voor Zoom inclusief instructies.

Input voor het café

Dan hoort de gemeente dit graag. Mail suggesties dan naar sport@helmond.nl. Deze input neemt de gemeente mee bij de verdere uitwerking van het programma.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Gemeente Helmond afd. Persdesk

Bron: Gemeente Helmond afd. Communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *