De Goedheiligman bracht maandagmorgen een bezoek aan Kindcentrum De Vendelier op Brandevoort.

Deze keer had de Sint een verrassing in petto voor de kinderen. Kindcentrum Dik Trom en basisschool de Vendelier gaan onder één naam verder. Yvonne van Heugten (directeur van basisschool de Vendelier) en Verone van Kilsdonk (manager van kindcentrum Dik Trom kinderopvang Spring) onthulde de naam nadat de Sint het lint had doorgeknipt.

Terwijl de kinderen op het schoolplein sinterklaasliederen zongen, arriveerde een politiebus met daarin Sinterklaas en drie pieten. Het bleek dat de pieten de ‘gouden schaar’ vergeten waren, dus werd die zo snel als mogelijk gehaald onder politiebegeleiding. Tijdig arriveerden ze weer voor het feestelijke moment.

De basisschool en het Kindcentrum werken samen vanuit dezelfde pedagogische en educatieve visie, maar ieder blijft verantwoordelijk voor de eigen organisatie vertelde mevrouw van Heugten. Door meer samen te werken creëren basisschool en opvang een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar, waarin het kind centraal staat aldus mevrouw van Kilsdonk. 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mario van Dinther

Passie voor radio en nieuws met meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.