Dit is Helmond zoekt sportredacteuren

Ben jij ook zo gek op sport? Praat je mensen de oren van de kop over de prestaties van jouw favoriete clubje? En vind jij het gewoon ook kneiter belangrijk dat de Helmondse sportverenigingen voldoende en goede aandacht krijgen? Wat denk je dan van een vrijwillige baan als sportredacteur bij Dit is Helmond?

Bij dé lokale omroep Dit is Helmond gaan we onze sportradio-uitzendingen weer nieuw leven inblazen. Belangrijk, want Helmond is een rasechte sportstad met uitstekende verenigingen in verschillende takken van sport. En dat willen we weten! Daarom werken we aan een gloednieuw sportprogramma op Dit is Helmond Radio.

Om een echt goed programma te kunnen maken, en dat is nu eenmaal onze ambitie, hebben we handjes nodig. Mensen die een passie hebben voor het lokale sportleven. Mensen die sport ademen, dag en nacht. En die daarbij zin hebben om hun passie en kennis in te zetten en te delen met alle Helmonders. Zodat onze sportverenigingen de aandacht krijgen die ze verdienen.

Belangstelling om te werken in een gezellig en enthousiast team van vrijwilligers? Voor een omroep die voortdurend werkt aan de toekomst? Trek dan je stoute schoenen aan – of  dat nou voetbal-, basketbal- of hockeyschoenen  zijn -, en laat het ons weten via sportredactie@ditishelmond.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *