Dit was het dan; de allerlaatste voor de komende tijd

Dit is de twintigste column die ik geschreven heb en het zal voorlopig ook de laatste zijn. School gaat weer beginnen en samen met mijn werk, sport en dan ook nog deze column gaat het mij waarschijnlijk allemaal teveel worden. Misschien dat ik het over een tijdje weer probeer, maar voorlopig even niet.

Ik begon met deze column een aantal maanden geleden als experiment en leerschool. Het leek mij wel leuk om een keer een column te schrijven en dat werden er uiteindelijk dus twintig. We zitten in het jaar 2020, ik ben zelf 20 jaar oud en dus is het heel toepasselijk dat de twintigste ook de laatste is. Veel uiteenlopende onderwerpen zijn voorbij gekomen de afgelopen edities, maar veelal was er een link met ons mooie Helmond.

Veel vrijheid

Het mooie aan het schrijven van een column is dat je heel veel vrijheid hebt. Schrijven over onderwerpen die je graag wil behandelen, zonder dat iemand zich daar mee bemoeit. Ik ben ook dankbaar dat ik die vrijheid heb gekregen en ook echt mocht schrijven wat ik wilde. zonder dat daar censuur op kwam. Het is nu ook mijn eigen besluit om er mee te stoppen, of misschien is dit slechts een pauze, dat weet ik nu nog niet.

Aan iedereen die de afgelopen maanden mijn columns heeft gelezen: bedankt. Of ik echt vaste lezers heb gehad weet ik niet eens. Wellicht tot de volgende keer.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Columnist Liam Toll

Met zijn wekelijkse column behandelt Liam verschillende onderwerpen die spelen in Helmond. Van sport tot politiek en van natuur tot geschiedenis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.