De Gezelligste Optocht van het Zuiden live op Dit is Helmond TV

Het begint een beetje een traditie te worden, maar ook dit jaar mogen wij met trots vermelden dat Dit is Helmond TV de Gezelligste Optocht van het Zuiden 2024 live uitzendt op tv. Dat doen we ook dit jaar weer in samenwerking met producent Van Asten Media. Al 22 jaar op rij hebben zij verschillende uitzendingen mogen maken en verzorgen.

Voor Van Asten Media is het dit jaar de 22 editie van de Helmondse optocht. “22 is best een gek getal”, zegt producent John van Asten. “Daarom zal deze editie ook vol met verrassingen zitten. Welke verrassingen, dat hou ik nog even voor mezelf. Dat mag je straks zelf gaan zien.”

Bieb Helmond

Deze editie wordt live vanuit de Helmondse Bibliotheek uitgezonden. De verwachting is dat de uitzending op carnavalszondag 11 februari om 14.00 begint, afhankelijk van hoe snel de stoet bij onze crew is. Dus haal je kratten bier en een lekkere versnapering in huis en stem die dag af op Dit is Helmond TV. En wil je er écht bij zijn, dan ga je natuurlijk naar het centrum van de stad. Stadscarnavalsvereniging de Keiebijters heeft die dag een mooi programma in petto, waar je als Helmonder niks van mag missen. De uitzending op Dit is Helmond TV kijk je dan gewoon later terug.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Jason Gerritsen

DitisHelmond medewerker: video-journalist - IT ondersteuning Gepassioneerd, enthousiast, gedreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *