Doe mee met de kerstvakantieactiviteiten van Jibb+

In de kerstvakantie gaan we niet stilzitten. Jibb+ heeft weer een breed programma aan activiteiten georganiseerd. Samen met sportaanbieders is er een programma samengesteld voor basisschoolkinderen uit Helmond. Vanaf 5 december kunnen kinderen zich inschrijven op www.jibbplus.nl.

Voor ieder wat wils Van De Vloer Is Lava XXL tot taekwondo en Mega Dino Gym. Er is genoeg aanbod voor de basisschoolkinderen uit Helmond. Ze kunnen kiezen tussen diverse sport- en spelactiviteiten. Dit jaar hebben we ook een schaatsactiviteit, waar je samen met Jibb+ kunt leren schaatsen en spelletjes op het ijs gaat doen. Wil je meedoen met schaatsen of een van de andere leuke activiteiten? Op maandag 5 december om 09:00 uur start de inschrijving voor de activiteiten van de kerstvakantie op www.jibbplus.nl.

Zaalvoetbaltoernooi 2022 Op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 december vindt het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi weer plaats. Jongens en meiden van 6 t/m 18 jaar kunnen zich weer inschrijven in teams van 5 personen. Er zijn nog steeds plekken beschikbaar dus schrijf je snel in op www.jibbplus.nl/zaalvoetbal-2022.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Jibb+

Jibb+ draagt bij aan een vitaal Helmond door voldoende beweging en gezonde voeding toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor iedereen, waarbij extra aandacht is voor het verkleinen van gezondheidsverschillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.