Doe mee met Gezond Mierlo-Hout

Gezond Mierlo-Hout is een thema dat bijna wekelijks aan bod komt in bijeenkomsten in De Geseldonk.  Tijdens de bijeenkomsten komen professionals aan het woord, zoals ervaringsdeskundigen, leefstijlcoaches en huisartsen. Deze lezingen zijn gratis bij te wonen.

Een gezonde leefstijl in een gezonde leefomgeving is belangrijk. Je voelt je fitter, bent minder (langdurig) ziek en je hebt misschien op termijn wel minder medicijnen nodig.  Goede voeding, dagelijks bewegen, vermindering van stress, goede sociale contacten en voldoende slapen zijn hiervoor van belang. Dat weten we allemaal, maar het is erg moeilijk, wanneer we hier iets in willen of moeten veranderen.

Vanaf oktober 2021 komt op bijna iedere maandagavond om 19.00 uur in wijkgebouw de Geseldonk een gezondheidsthema aan bod. Je bent van harte uitgenodigd om één of meerdere avonden kosteloos bij te wonen. Meld je hiervoor tijdig aan via info@kansrijkmierlohout.nl. U kunt ook een briefje met uw gegevens en de gewenste datum of data in de brievenbus van de Geseldonk stoppen.

Voor degene die wil, is er aansluitend een wandelactiviteit, dus neem je wandelschoenen mee.

Programma oktober is bekend

Maandag 18 oktober 19.00 uur – 20.00 uur:

“Waarom het een uitdaging is om ons gedrag te veranderen.” door Wilma Hartman, leefstijlcoach HartmanCoaching.com

Maandag 25 Oktober 19 – 20.30 uur:

“De invloed van leefstijl op je gezondheid.” door Alfons Notermans huisarts,  & Hermie de Groot praktijkondersteuner, Medisch Centrum Mierlo Hout

Het streven is om een wekelijkse bijeenkomst te organiseren voor een Gezond Mierlo-Hout.

gezond Mierlo-Hout

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkraad Mierlo-Hout

De stichting Wijkraad Mierlo-Hout is opgericht de leefbaarheid in Mierlo-Hout te bevorderen en om als intermediair te fungeren tussen de gemeente Helmond en de inwoners van Mierlo-Hout. Kijk voor meer informatie op www.wijkraadmierlohout.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *