Doelman Helmond Sport vertrekt naar Excelsior Rotterdam

Doelman Stijn van Gassel maakt vanaf komend seizoen de overstap van Helmond Sport naar Excelsior Rotterdam. De 24-jarige doelman gaf een tijd geleden bij de club aan dat hij klaar was voor een nieuwe stap. Hij maakt nu transfervrij de overstap naar de Kralingers. Hij tekent tot 2023 bij de club uit Rotterdam.

Van Gassel zat al sinds 2014 bij de selectie van Helmond Sport en was afgelopen jaren de nummer 1 onder de lat. De keeper uit Ysselsteijn heeft zijn transfer nu dus te pakken. Van Gassel keepte in totaal 156 wedstrijden voor Helmond Sport en wist daarin 24 keer de nul te houden.

Mooie stap

,,Excelsior Rotterdam is een mooie club om de volgende stap te zetten. De club is druk bezig met de toekomst en het halen van nieuwe spelers. Dat verhaal sprak mij enorm aan. Natuurlijk zal het wennen zijn na acht jaar Helmond Sport. Een grote stad, een andere omgeving en veel nieuwe gezichten. Maar de manier waarop ik ontvangen ben, voelt al heel vertrouwd. Ik weet daarom zeker dat ik snel gewend zal zijn”, zo laat van Gassel weten aan het clubkanaal van Excelsior Rotterdam.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Bram van Doorn

Bram van Doorn volgt Helmondse sporters en sportverenigingen voor DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *