Dolmar de clown is ‘t een bietje zat

Waskracht geeft op Dit is Helmond iedere week iets meer prijs over de voorstelling in september. Zoals de wasvrouw vroeger door de stad trok om de was op te halen, zo trekt Waskracht in de weekenden van september met een muzikale en kleurrijke optocht en voorstelling door de Helmondse wijken. 

Regisseur Anneke Schröder: “We nemen het publiek mee achter de schermen van een circus, want daar is het leven echt. Niet opgepoetst en gepolijst zoals een gewone circusvoorstelling in de  piste, maar rauw en vrolijk zoals ons dagelijkse leven zelf. Het publiek gaat zich zeker herkennen in het geworstel van alle circusbewoners. Het zouden stuk voor stuk stadsgenoten kunnen zijn.”

Maak deze week kennis met Dolmar de clown

Och, och och, wat heeft hij het zwaar. Dolmar de clown is down. Na ruim veertig jaar spelen is het optreden ‘een bietje’ zat. Het publiek lacht niet meer echt om hem en hij mist de liefde. Gelukkig kan hij goed praten met de waarzegster. Die ziet wel een zonnige toekomst voor Dolmar. Wat voor toekomst zou ze zien? En met wie?

Dolmar de clown wordt gespeeld door Roland  Janssen (Oranjebuurt) en Mario Klomp (Mierlo-Hout)

 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Waskracht Helmond

Het is hoog tijd voor kleur, feest en positiviteit in Helmond. Theaterproject Waskracht trekt in juni/juli in vijf weekenden op de platte kar en met een bonte karavaan door deHelmondse wijken, zoals de wasvrouw vroeger rondging om de was op te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *