Doneren voor nieuwe studio

Bedrag

 

DitisHelmond is een publieke omroep die subsidie ontvangt van de gemeente. Daarnaast wordt moeite gedaan om zelf inkomsten te genereren, maar daar zitten vanwege regels van het Commissariaat van de Media grenzen aan. Nu Omroep Helmond  gefuseerd is met Ditisonzewijk.nl met de nieuwe naam “DitisHelmond” en ook onder een dak zit in het LEV-gebouw, moet daar een nieuwe radiostudio worden ingericht. De studio in de Cacaofabriek is sterk verouderd, versleten en voldoet niet meer aan de eisen van deze snelle digitale tijd. Die verhuist dus niet mee. Voor een nieuwe studio is geld nodig. Geld dat er nu nog niet is.

Behalve onze eigen inspanningen om aan dat geld te komen, houden we ook een inzamelingsactie onder onze lezers, kijkers en luisteraars.   Ons doel is een moderne studio om Helmond van nieuws via de radio te voorzien. Met de donatieknop op deze site hopen wij op uw steun.

Stichting Lokale Omroep en Televisie Helmond (SLOT) – beter bekend als DitisHelmond (Omroep Helmond) – is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Een gift aan een ANBI mag u aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting.