Drakenboot Festival live op YouTube

Nog een paar dagen, dan begint het sportieve geweld weer op ‘de Knaal’ in het centrum van Helmond. Ondanks dat we er als DitisHelmond dit jaar minder aandacht aan besteden dan in voorgaande jaren, zitten we niet helemáál met lege handen. Want we gaan wél een livestream on air gooien. Zodat jij toch kunt zien wat er allemaal gebeurt op het water. De stream wordt ‘kaal’ aangeboden door MGV Event Service. Dat betekent dus: zonder commentaren van onze presentatoren, zoals je gewend bent.

Gedurende het evenement zijn we live te volgen op ons YouTube kanaal, via de volgende link: https://www.youtube.com/channel/UCtkaZB5iDBZNQxfUJCv6AZg 

Maar hé, je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het festijn in het echt te beleven. Daarvoor ga je gewoon gezellig naar het centrum van Helmond, waar je de spanning en sensatie direct van de waterkant beleeft. Ga je het meemaken dat er een boot kantelt? Of dat de reddingsbrigade iemand uit het water moet vissen? Dat wil je natuurlijk niet missen. De organisatie verwelkomt je dan ook graag in het Centrum van Helmond, aankomend weekend. Alvast veel plezier!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Jason Gerritsen

DitisHelmond medewerker: video-journalist - IT ondersteuning Gepassioneerd, enthousiast, gedreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *