Driekleurtjes

Deze keer weer geen Dier van de Week, maar prachtige dames, driekleurtjes.

We hebben momenteel een flinke “verzameling” driekleurtjes. De dames zijn jong, mooi, en hebben allemaal een jasje aan in drie tinten, waarvan de hoeveelheid wit varieert. Elke poes heeft haar eigen unieke patroon. Veel van deze jongedames waren vorig jaar nog een kittentje en zijn recent als vondeling binnengekomen – slachtoffer van de vakantiedrang? Kijkt u op onze website maar eens naar Calica, Isola, Dacca en Lamone.

Ook hebben we twee driekleurtjes van 2 jaar, die zijn afgestaan wegens omstandigheden. Meisje, een pittige tante met een eigen willetje, en Lily, een liefie met blaasgruisdieet. Beide jongedames zijn een tikkeltje te rond dus u mag zuinig zijn met de brokjes.

En dan hebben we ook nog een driekleurtje zonder wit, waardoor het prompt geen driekleurtje is maar een “schildpadje”: Anneke van 2 jaar.

Snuffelt u maar eens rond op onze website, dan komt u ze allemaal tegen. Er zit vast wel iets voor u bij. Ze moeten wel allemaal naar buiten kunnen.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Dierenambulance Helmond is dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Dierenambulance, tel.nr.: 0492-513971.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.