Drugdealer loopt binnen een week tweemaal tegen de lamp in Helmond

De politie in Helmond heeft in 5 dagen tijd een 20-jarige inwoner van Veldhoven tweemaal aangehouden. Hij wordt verdacht van van handel in drugs.

Tijdens een onderzoek naar de ondermijnende drugscriminaliteit in de Helmonds binnenstad is op donderdag 1 april én op 6 april dezelfde drugsdealer op heterdaad betrapt. De eerste keer was hij in het bezit van 47 bolletjes harddrugs. Ook is er toen 600 euro aangetroffen. Het vermoeden is dat dit is verdiend is met criminele activiteiten. Dit geld is afgepakt,  ‘want misdaad mag niet lonen’, aldus de politie.

Tweede keer 

Op 6 april liep de 20-jarige Veldhovenaar een tweede maal tegen de lamp. Dit keer met 44 bolletjes harddrugs. Ook dit keer kon hij zijn “verdiende” geld afgeven. De verdachte moet zich op een later moment verantwoorden voor de rechter. Hij heeft een gebiedsverbod gekregen voor de Helmonds binnenstad. Ook ontvangt hij een last onder dwangsom van 5000 euro voor straathandel. Een 20-jarige inwoner van Eindhoven die bij hem in de auto zat heeft een officiële waarschuwing met betrekking tot dit gebiedsverbod gekregen.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *