Drugsdealer aangehouden in Helmondse binnenstad

De Helmondse politie heeft maandagmiddag rond 14.00 uur een 25-jarige Eindhovenaar aangehouden in de binnenstad van Helmond voor het dealen van drugs. Vóór de aanhouding heeft een wijkagent een verdachte gezien op Burgemeester van Houtlaan. Hij zag dat de man iets leek te verkopen aan een drugsverslaafde. De politie vermoedt bovendien dat het om drugsdealing gaat. 

De wijkagent waarschuwde een aantal collega’s en gezamenlijk achtervolgden ze de verdachte die inmiddels in een auto zat. Op de Coendersberglaan konden ze hem controleren. Hij bleek bijna veertig bolletjes harddrugs bij zich te hebben en een geldbedrag van enkele honderden euro’s. De drugs en het geld zijn in beslag genomen. De drugs worden vernietigd. De politie start een onderzoek naar de verdachte, die voorlopig vastzit op het politiebureau.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Alexander Brutsaert

Hallo, ik ben Alexander Brutsaert en ik ben 19 jaar. Dit jaar begin ik aan mijn tweede jaar journalistiek in Tilburg. Ik ben blij dat ik de komende maanden stage mag lopen bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *