Drugsdealer aangehouden in Molenstraat

Een drugsdealer is aangehouden op de Molenstraat in Helmond. Daar hield de politie maandagmiddag een 20-jarige man uit Best aan op verdenking van de handel in harddrugs, aldus de melding van de politie op social media. Er werden 20 bolletjes heroïne en cocaïne in beslag genomen, evenals een geldbedrag van ruim 300 euro. De verdachte zit vast voor verder onderzoek. Hij krijgt verder van de gemeente Helmond een waarschuwing tot een gebiedsverbod.

De politie is samen met andere partners al enige tijd intensief bezig met de bestrijding van (drugs)overlast in de Helmondse binnenstad. Zo zijn er de afgelopen maanden regelmatig grote integrale acties gehouden. Met deze acties willen ze laten zien dat er een weg is naar een leven zonder drugsgebruik.

Samen met de Gemeente Helmond, het Openbaar Ministerie en de Belastingdienst werkt de politie aan een veilige en leefbare binnenstad door onder andere de drugshandel te stoppen.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Austeja Jonikate - Redactie

Ik ben Austeja en ik kom uit Helmond. Ik studeer journalistiek in Utrecht en ik ben een van de nieuwe aanwinsten van DitisHelmond.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *