Duo EmenEm in Bibliotheek Helmond

EmenEm is een duo dat bestaat uit Mariëtte Kroon en Martien Naus. Ze zingen samen en begeleiden zichzelf op accordeon en gitaar. Op zondagmiddag 15 maart treden zij ter afsluiting van de Boekenweek tussen 13.00 en 15.30 uur een aantal keren op in de podiumruimte naast Lunch- en Leescafé De Bieb in Bibliotheek Helmond. Gratis toegang.

Repertoire

EmenEm is een duo dat bestaat uit Mariëtte Kroon en Martien Naus. Ze zingen samen en begeleiden zichzelf op accordeon en gitaar.
Hun hart ligt bij het Nederlandstalige repertoire. Ze brengen nummers die geschreven zijn door zowel Nederlandse als Vlaamse liedjesschrijvers. Van bekende artiesten zoals Boudewijn de Groot, Cornelis Vreeswijk en Gerard van Maasakkers maar ook van de wat minder bekenden, zoals Jan de Wilde, Johan Verminnen en Kommil Foo.
Ze maken zich de liedjes eigen door hun EmenEm sausje erover te gieten. Vaak zijn het rustige liedjes om te luisteren, maar regelmatig kan er ook meegezongen worden.
EmenEm treedt op in huiskamer- en tuinconcerten, kleinschalige feestjes of jubilea, of … zomaar. Op deze manier delen ze hun mooie liedjes met allerlei doelgroepen, van jong tot oud.


Wanneer:        Zondagmiddag 15 maart tussen 13.00 – 15.30

Waar:              Bibliotheek Helmond, Watermolenwal 11

Entree:            Gratis toegang

Info:                www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten


Meer-Ditisonzewijk-Helmond-digitaal-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
Tip de redactie ✔️
Ditisonzewijk ism Omroep Helmond 
☎️ Telefoon: 088 166 67 00
 👉Of stuur ons een bericht via onze Facebookpagina in Uw wijk, Instagram of Twitter
#Agenda #Helmond #Cultuur #Kunst #Calamiteiten #Evenementen #Zakelijk.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Bibliotheek Helmond-Peel

Bibliotheek Helmond-Peel draagt bij aan de individuele ontwikkeling van mensen en ondersteunt hun deelname aan de samenleving; zij brengt mensen, bronnen en organisaties samen en levert een belangrijke bijdrage aan het versterken van vaardigheden als lezen, mediawijsheid en kennisverwerving.