De documentaire over Eddie van de Pol is dit weekend te zien op de tv-zender van DitisHelmond. De documentaire genaamd ‘Grensgeval apart’ gaat over de judocarrière van Eddie van de Pol. Van de Pol is trots op de documentaire die gemaakt is door Davita Meulendijks.

Eerder draaide de documentaire al meerdere avonden in het Anna theater in Helmond. Eddie en Davita kijken fijn terug op de samenwerking.  De documentaire is op vrijdag 2, zaterdag 3 en 4 april op eerste paasdag om 20:00 te zien op de tv-zender van DitisHelmond. Lokale omroep DitisHelmond TV is te bekijken op Ziggo kanaal 36; KPN kanaal 1429 en Breedband Helmond kanaal 130 en TriNed 503.

Samenwerking

Toen Eddie voor het eerst hoorde dat iemand een documentaire over hem wilde maken reageerde hij verbaasd. “Waarom een docu over mij zat ik te denken?”  Davita Meulendijks geeft aan dat de samenwerking met Eddie uiteindelijk goed verliep. “In het begin is het een beetje aftasten, maar uiteindelijk verliep de samenwerking goed”, vertelt Davita die Eddie kende via familie. Ook Eddie van de Pol is enthousiast over het eindresultaat: “Davita heeft het ontzettend goed gedaan en mooi in elkaar gezet.”

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Bram van Doorn

Bram van Doorn volgt Helmondse sporters en sportverenigingen voor DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *