Een Helmonds Vakantieboek schrijven voor alle Helmonders. Neerlandicus John van der Sanden en schrijver Jan Vriends deelden hun ideeën, die zij in november vorig jaar kregen. De uitwerking van hun plannen resulteerde in een mooi ‘lees-en-doe-boek’ gebaseerd op Helmondse onderwerpen. Omroep Helmond bracht een bezoek aan de beide schrijvers.

Gezellig gezeten aan de tafel vertellen de initiatiefnemers John en Jan aan het team van Omroep Helmond/Ditisonzewijk hoe het-groots-Helmonds-puzzel-lees-speel-en-knutsel-vakantieboek tot stand is gekomen. Allerlei Helmondse onderwerpen komen aan bod. Zoals beiden trots vertellen is het boek gevuld met onderwerpen, tekeningen en spelletjes vertaald naar een Helmondse situatie. Daarbij ontbreken fantasie en creativiteit niet.

Het boek is te koop bij diverse Helmondse ondernemers in bijna elke wijk van Helmond. Maar voor inwoners die het boek graag willen ontvangen zonder de deur uit te moeten, via de website kan het ook besteld en worden thuisbezorgd.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Jan althuizen Reply

    Ik wil het helmonds vakantieboek geven aan mijn kleinkind Elisa Althuizen geven ontwerpster van de titel van het schoolblad van de vuurvogel titel het lopend vuurtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *