Een online alternatief voor de Keiebijters Kletsavonden

In samenwerking met Omroep Brabant en met medewerking van maar liefst 16 kletsers zenden de Keiebijters op zaterdag 30 januari en 6 februari twee edities uit van het Keiebijters Kletsverhaal 2021.

Vertellers Andy Marcelissen en Boy Jansen vertellen een kolderiek verhaal waarin korte optredens van meerdere kletsers de revue passeren. Net als in de ton vertolkt iedere kletser een typetje; Rob Bouwman kruipt in de huid van een taxichauffeur, Rob van Elst in die van een gynaecoloog en Dirk Kouwenberg is astronaut. Maar ook Wichard de Benis als duivenmelker, Hans Keeris als wielrenner en Peter van der Maas als Peerke Safari spelen mee in de verhalen. Theo Nellen, Arian Compen en René van de Heuvel geven een carnavaleske persconferentie. De Helmondse Rob Scheepers, Tom van Osch, winnaar van vorig jaar Joep de Wildt, Erik Mulder en Iveke van Gerwen doen met een bestaand of een nieuw typetje mee.

Op zaterdag 30 januari en 6 februari worden de kletsverhalen door Omroep Brabant op tv uitgezonden. Op de website van de Keiebijters zijn deze verhalen ook te zien maar dan inclusief een optreden van de amusementsgroepen Tadaa en Applaus.

Keijologische Hogeskool

Op vrijdag 12 februari wordt op het YouTube-kanaal van de Keiebijters een compilatie van 11 jaar Keijologische Hogeskool uitgezonden.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Team DitisHelmond Toon van de Wijk

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *