In de rubriek ‘Een vak apart’ brengt Lia Stoop een bezoek aan Patisserie en zo.

In Stiphout maakt Carin Brusselers in haar patisserie de mooiste chocolade creaties. Haar liefde voor chocola ontstond tijdens vele opleidingen die zij genoot bij de landelijk bekende bakker, patissier en presentator Robert van Beckhoven. Allerlei opleidingen brachten haar uiteindelijk bij chocolade en kleine taartjes. Zij heeft van haar hobby nu haar werk gemaakt. Tijdens het bezoek van DitisHelmond krijgt presentatrice Lia Stoop een snelcursus chocolade en chocolade lolly’s maken.

Kijk hoe Carin in haar patisserie enkele geheimen van het maken van chocolade snoepgoed vrijgeeft….

 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Anja Donkers - Redactie

Anja Donkers DitisHelmond Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *