Eerste namen jubileumeditie Kasteeltuinconcerten bekend

De Kasteeltuinconcerten Helmond viert dit jaar haar 20-jarig jubileum. De eerste namen van de reeks die loopt van 8 juli tot 26 augustus zijn bekend gemaakt. Ook in 2022 zijn de concerten gratis te bezoeken.

De concerten worden op 8 juli afgetrapt door Hard2Get, gevolgd door AXIOMA op 15 juli. Op 19 augustus staan The Roootsriders op het hoofdpodium. Naast het hoofdpodium is er ook een tweede podium genaamd: PodiumTwee. De programmering van dat podium is meer gericht op lokale en regionale bands en wordt later bekend gemaakt.

๐ŸŽ๐Ÿ– ๐ฃ๐ฎ๐ฅ๐ข – ๐‡๐š๐ซ๐๐Ÿ๐†๐ž๐ญ (๐Ÿ๐ž๐ž๐ฌ๐ญ)
Hard2Get bestaat uit vijf zeer muzikale jongens met ieder een eigen stijl. Het maakt niet uit naar wie je op het podium kijkt, bij iedereen hoor je de muzikaliteit en straalt het plezier ervan af. Hard2Get is poppy, blues en ruig. De mannen van Hard2Get geven een show vol opwinding, overgave en ontlading. Met bekende hits en special fxโ€™s weten zij ieder optreden tot een feest te maken. Eerder speelde deze top band onder andere op de Zwarte Cross en The Voice of Holland.
๐Ÿ๐Ÿ“ ๐ฃ๐ฎ๐ฅ๐ข – ๐€๐—๐ˆ๐Ž๐Œ๐€ (๐ฌ๐š๐ฅ๐ฌ๐š)
Naast de Cubaanse zanger zijn het de twee vrouwelijke zangeressen van AXIOMA die zingend en swingend de aandacht van het publiek trekken in de frontlinie. AXIOMA bestaat uit elf ervaren muzikanten met pit. Zij spelen afwisselende salsa, merengue, bolero, rumba, chachacha en son/munito uit diverse Zuid-Amerikaanse windstreken. AXIOMA staat bekend om haar stand vaste en vlotte muziekspel waarop diverse dans- en salsastijlen gedanst kunnen worden. Zoals elke editie is er ook deze week een speciale dansvloer voor het podium aanwezig.
๐Ÿ๐Ÿ— ๐š๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ฌ – ๐“๐ก๐ž ๐‘๐จ๐จ๐ญ๐ฌ๐ซ๐ข๐๐ž๐ซ๐ฌ | ๐๐จ๐› ๐Œ๐š๐ซ๐ฅ๐ž๐ฒ ๐“๐ซ๐ข๐›๐ฎ๐ญ๐ž (๐ซ๐ž๐ ๐ ๐š๐ž)
The Rootsriders staan bekend als รฉรฉn van de beste Bob Marley tribute bands ter wereld. Zij zullen tijdens hun optreden laten zien รฉn horen dat Marleyโ€™s tijdloze liedjes vandaag de dag nog altijd even relevant zijn als toen ze indertijd door Marley werden geschreven. Ook zijn The Rootsriders dit jaar tweede geworden bij het programma Battle of the Bands (SBS6) รฉn stonden zij met groot succes eerder als afsluitende act bij De Kasteeltuinconcerten. Positive vibrations gegarandeerd!
Vrijwilliger worden bij de Kasteeltuinconcerten? Stuur dan een mail naar info@kasteeltuinconcerten.nl. Meer informatie over de concerten zelf is te vinden op www.kasteeltuinconcerten.nl
Mede Hoofdsponsor van Kasteeltuinconcerten 2022
Logo DitisHelmond

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wรญj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dave Kornuijt

Dave Kornuijt redacteur bij DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.