Eerste snelheidsdisplay geplaatst in Helmond-Noord

Arno Bonte, wethouder mobiliteit, Frans Stienen, voorzitter VVN-Helmond en Gijs van Veldhuizen van de wijkraad Helmond-Noord plaatsten vrijdag een eerste snelheidsdisplay in het kader van het project ‘samen maken we Helmond-Noord veiliger’. Dit display hangt op de kruising Melis Stokelaan/Erasmuslaan/Jacob Catslaan.

Sinds enkele jaren kennen we in Helmond Denk aan Max. Dit project van VVN-Helmond (met steun van gemeente en provincie) beoogt het terugdringen van te hard rijden in buurten en wijken, een bron van grote ergernis bij buurtbewoners in de stad. Tegelijk is het verkeersveiligheidsproject ‘Samen maken we Helmond-Noord veiliger’ opgestart in Helmond-Noord.

Op de foto van links naar rechts: Frans Stienen, voorzitter VVN-Helmond, Arno Bonte, wethouder mobiliteit en Gijs van Veldhuizen van de wijkraad Helmond-Noord.Gezamenlijk initiatief

Het project ‘Samen maken we Helmond-Noord sterker’ is een gezamenlijk initiatief van gemeente, wijkraad en VVN-Helmond. Doel is om de verkeersveiligheid in Helmond-Noord te verhogen, waarbij te hard rijden wordt aangepakt door de plaatsing van onder andere snelheidsdisplays. Ook komt er volop aandacht voor bewustwordingsacties. De bewoners van Helmond-Noord gaan dus nog veel merken van het project.

Foto’s: Denk aan Max

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *