Na het einde van het voetbalseizoen en een week met trainingen, testen en afscheid nemen, start voor de spelers van Helmond Sport de vakantie.

De laatste trainingen werden deze week afgewerkt. Woensdag werd het seizoen met een barbecue afgesloten. Daarbij werd tevens afscheid genomen van negen spelers van Helmond Sport.

Trainer Bob Peeters legde voor de microfoon van DitisHelmond uit dat maandag, dinsdag en woensdag een aantal testen zijn gehouden. Hiermee wordt gekeken naar kracht en uithoudingsvermogen. Drie keer per jaar worden de spelers aan zulke testen onderworpen. De testen van deze week waren bedoeld om de fitheid van de spelers te bepalen aan het einde van deze competitie. 

De maanden dat Peeters voor de groep stond, heeft hij als zeer prettig ervaren. Een goede match met de spelers en technische staf zorgde voor leuke resultaten. Zelfs de supportersschare groeide weer.

Momenteel vinden gespreken plaats met technisch manager Jurgen Streppel over een langer verblijf als hoofdtrainer bij Helmond Sport. Peeters deed geen uitspraak over de stand van zaken.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mario van Dinther

Passie voor radio en nieuws met meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *