Frisfeest Minor gaat door in 2021

Na ruim anderhalf jaar wachten, is er op vrijdag 8 oktober 2021 een splinternieuwe editie van Minor in Wijkhuis De Geseldonk in Mierlo-Hout. Dit feest wordt speciaal georganiseerd voor middelbare scholieren van 12 tot en met 17 jaar.

Tijdens deze editie van het bekende frisfeest van Helmond en omstreken treden oude bekenden zoals QUINdrx, Tom Bounze en Nivex weer op. Ook zijn The Underdogs van de partij, die een remix hebben uitgebracht van de hit ‘Ik Ga Zwemmen’. Daarnaast komt er een liveoptreden van Dax Hovius. Hovius is de winnaar van The Voice Kids 2020

Het feest

Minor begint om 19.30 uur en duurt tot 00:00 uur. Om 20.30 uur sluiten de deuren van De Geseldonk, daarna komt er niemand meer binnen. Voor meer informatie, kan er gekeken worden op de sociale media van het feest (@minorhelmond) of kijk op de website.

 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Jeffrey Verberne

Minorfeesten zijn te gekke frisfeesten speciaal voor middelbare scholieren van 12 tot en met 17 jaar. Op die leeftijd mag je nog niet op stap, maar dat wil niet zeggen dat je niet uit je dak kan gaan! Tijdens deze feesten zal er natuurlijk geen alcohol geschonken worden, maar frisdranken en overheerlijke snacks zijn verkrijgbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *