ELE Rally 2021 in het weekend van 8 & 9 oktober

Stichting ELE Rally heeft na overleg met de KNAC, Nationale Autosport Federatie en de overige rally-organisatoren besloten om de ELE Rally te organiseren in het weekend van 8 & 9 oktober. “De komende tijd gaan we alles op een rijtje zetten of de ELE Rally weer over 2 dagen verreden kan worden of dat er wellicht een andere opzet gekozen moet worden”, zegt de organisatie. 

Met alle ontwikkelingen op Corona-gebied zoals vaccinatie zou de situatie volgens de organisatie in oktober dusdanig verbeterd moeten zijn dat er weer een volwaardig rally-evenement plaats kan vinden, mét publiek. Op de gepubliceerde kalender wordt in Nederland gestart met de GTC Rally op 10 juli aanstaande, en via de Vechtdalrally en Hellendoorn Rally komt men dan bij de ELE Rally uit. Na de ELE komen nog de Twente Rally en Achterhoek Rally en zo is er een kalender samengesteld met minimaal 3 weken tussen elk evenement om iedereen de tijd te geven zich gereed te kunnen maken voor het volgende evenement.

Alles uit de kast halen om voor tweedaags evenement te gaan

De korte termijn moet uitwijzen of er voor alle plannen genoeg draagvlak is zodat besloten kan worden of het een een- of tweedaags evenement wordt. “Maar dat we voor kwaliteit en iets speciaals gaan staat vast. Laten we hopen dat het ELE-weekend weer een ouderwets prachtig weekend wordt met veel publiek en mooie rallysport, iets wat we allemaal zo lang hebben moeten missen”, zegt de organisatie.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *