Kerstmis blijft mooi, gezellig en een aangenaam tijdverdrijf. Veel mensen  doen hun best om het zo gezellig mogelijk te maken. Buiten het huis en in het huis versieren, een kerstboom zetten(soms ook buiten), lekker eten en het is een tijd waar men gezellig bij elkaar op visite komt. Maar voor dat het zo ver is moet er nog wel veel gebeuren. Denk eens aan het boodschappen doen of leuke nieuwe kleren kopen. En waar kunnen de mensen dat beter doen dan in het centrum. Zo denken ze ook in de Elzas passage.

Op 23 en 24 december was het een en al gezelligheid,drukte en sfeer in en om het centrum en natuurlijk ook in de passage. De winkels waren mooi versierd, er klonk leuke muziek en er waren ook twee dagen kerstfiguren die rondliepen en zaten. Bijvoorbeeld de kerstman die met twee Elfjes in de passage was gesetteld met een kleine arreslee die boordevol lekker snoepgoed bevatte. De kinderen konden met hen op de foto. Leuk voor later. Op diverse plaatsen waren ook de Elf met haar muzikale partner aanwezig. Zij verzorgden de kerstmuziek. En wat te denken van de twee ijskoninginnen in hun mooie pakken? Een dag later waren er twee ijsprinsessen die evenals de koninginnen lekkere kerstkransjes uitdeelden aan het publiek? Zij hadden mooie jurkjes aan met een mooie muts waar snoep aan hing. Alles was in kerstsfeer. En hier en daar kwam men het muziek orkest Pappa Dre tegen. Zo is het ook nog eens leuk winkelen in Helmond. Wat kan de kersttijd toch mooi zijn.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

 

Meer-Ditisonzewijk-Helmond-digitaal-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
Tip de redactie ✔️
Ditisonzewijk ism Omroep Helmond 
Heb je een nieuws of agenda-item, leuke foto’s, video’s over Helmond en wil je het delen,
stuur ze dan in naar onze redactie!! Zo weten we wat er leeft en speelt in uw wijk!!
☎️ Telefoon: 088 166 67 00
  Of stuur ons een bericht via onze Facebookpagina in Uw wijk, Instagram of Twitter
Website:    www.ditisonzewijk.nl
E.mail:       info@ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
#Agenda #Helmond #Cultuur #Kunst #Calamiteiten #Evenementen #Zakelijk.
De meest complete uitagenda van Helmond, activiteiten en evenementen in Helmond, zoals concerten, festivals en voorstellingen. Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s en DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk? Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *