Energie is het sleutelwoord van het Kasteeltuinconcert van 28 juli. Op vrijdagavond, na een drukke werkweek of juist fris vanwege je vakantie, ga jij energiek richting Het Kasteel om te luisteren naar ‘floorfilling’  muziekband The Night Flight op het Hoofdpodium. Of ga je ‘cheesy’ genieten van de energie van Cheese Nacho op Podiumtwee. In ieder geval vlieg je vol energie huiswaarts na weer een topavond!

HOOFDPODIUM VOOR THE NIGHT FLIGHT – NON-STOP HIGH ENERGY MASH-UP COVER EN FEESTBAND

Negen jonge topmuzikanten op het podium, die samen zorgen voor één show vol energie, sensationele acts, springende, luidkeels zingende menigten en een feest dat uit zijn voegen barst. Zo bestaat hun repertoire uit een enorm pakket van hits; dance, 90’s classics, Nederlandstalige hits en enorme floorfillers vliegen je om de oren. Voeg dit samen in een geweldige show en je hebt het recept van The Night Flight. Met deze ingrediënten weet The Night Flight keer op keer weer volledig uit te pakken!

PODIUMTWEE VOOR CHEESE NACHO – COVER- ROCK EN DANCE

Vijf energieke muzikanten bij Cheese Nacho op Podiumtwee, die elkaar allemaal hebben leren kennen in het coverband-circuit in deze regio. De shows worden gebracht met een hoop energie! Tijdens de show wordt het publiek getrakteerd op de lekkerste meezingers, de vetste rockplaten en de leukste danceklassiekers! Want zoals ze zelf roepen; “We willen vlammen”.

TIJDEN & INFORMATIE

ACHT vrijdagen, heel juli en augustus Kasteeltuinconcerten in Helmond. Vrijdag 7 juli tot en met vrijdag 25 augustus. Toegang geheel gratis.

HOOFDPODIUM / VELD
19:30 uur Terrein en horeca geopend
20:30 – 21:30 uur Programma – Set 1
21:30 – 22:00 uur Pauze
22:00 – 23:00 uur Programma – Set 2
23:30 uur Terrein en horeca gesloten

PODIUM TWEE
19.00 uur Terrein en horeca geopend
19.30 – 22.30 uur Programma
22.30 uur horeca gesloten

Dit jaar staan weer diverse lokale foodtrucks tussen de duiventorens inclusief een sfeervol terras. Tegenover het kasteel kan men ook voldoende muntenverkooppunten en toiletvoorzieningen vinden. Nieuw dit jaar is onder andere de unieke cocktailbar naast de duiventoren met heerlijke zomerse cocktails en gin-tonics met een terras. Let op; Dit jaar wordt er voor het eerst gebruik gemaakt van herbruikbare cups!

Meer informatie over de Kasteeltuinconcerten Helmond vind je op www.kasteeltuinconcerten.nl.
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes op Facebook of Instagram;
Facebook: www.facebook.com/kasteeltuinconcertenhelmond
Instagram: www.instagram.com/kasteeltuinconcertenhelmond
Alle nieuwtjes omtrent De Kasteeltuinconcerten als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de website. Meer informatie of vragen? Mail naar info@kasteeltuinen.nl.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *