Er kan weer ‘gepeelpeuzeld’ worden

Ook dit jaar kan er weer ‘gepeelpeuzeld’ worden. Het Peelpeuzelen is een manier om de regio en de vele eetgelegenheden in het Land van de Peel te ontdekken. Het concept blijft gelijk aan voorgaande jaren, alleen kan de Peelpeuzelaar vanaf dit jaar ook terecht in Someren. De Peelpeuzelboekjes zijn vanaf 6 april verkrijgbaar voor 17,50 bij de lokale VVV’s en toeristenbureaus in de regio. De bonnen zijn geldig tot en met 31 oktober.

In het Peelpeuzelboekje zitten in totaal 10 bonnen (Peuzelkes) die kunnen worden ingeleverd bij de deelnemende horecabedrijven die in het boekje staan vermeld. Voor elk bonnetje wordt een lekker gerechtje geserveerd. Het boekje staat niet op naam, dus mensen kunnen er dus ook samen van genieten. Een deelnemers is niet gebonden aan een route of arrangement, hoeft niet te reserveren en heeft keuze uit 42 horecabedrijven verspreid over de gemeenten Helmond, Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren. Zoals voorgaande jaren is het verplicht om bij elke bon een consumptie te bestellen. Dit seizoen variëren de Peelpeuzels van soepen en lekkere broodjes tot smakelijke zoetigheden.

Peelpeuzelen in het Land van de Peel

Peelpeuzelen 2022 betreft net als vorig jaar een samenwerking tussen de regionale organisatie Land van de Peel en de lokale toeristenbureaus. Het Peelpeuzelboekje is verkrijgbaar bij de VVV-winkels in Helmond, Asten, Deurne en Gemert-Bakel, bij de gastvrije ambassadeurs van Toeristisch Laarbeek en bij Toeristische Informatiepunt Someren. Via de Facebookpagina van Land van de Peel worden in de maand april drie Peelpeuzelboekjes weggegeven.

www.peelpeuzelen.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *