Ernstig ongeval Mierloseweg Helmond

Donderdagmiddag even na 18.00 uur is een ernstig ongeval gebeurd op de Mierloseweg in Helmond ter hoogte van het Combicentrum. Een busje heeft drie fietsers aangereden. De drie fietsers zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Er waren vier ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De traumahelikopter is onverrichterzake weer vertrokken. De chauffeur van het busje probeerde nog weg te komen. Dit mislukte omdat één van de fietsen onder het busje lag. Hij is vervolgens door drie omstanders uit zijn busje getrokken en overgedragen aan de politie. Hij was mogelijk onder invloed en mee genomen door de politie.

Er wordt nog onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. Hiervoor is de Mierloseweg nog afgesloten tussen de Nieuwstraat en de 2e Haagstraat.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. In 1999 bij de Dierenambulance Helmond begonnen als vrijwilliger op de bus. Nu doe ik alleen nog thuis opvang, moederloze jonge katjes vanaf 1 dag oud tot wilde kleintjes van een week of 6, die gesocialiseerd moeten worden. Presentatrice bij het radioprogramma Nieuwsdesk bij Omroep Helmond. En nu dus ook redacteur bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *