Even voorstellen: stagiaire Jurre Sampers

Jurre Sampers: “Mijn grootste droom is schrijver worden. Mijn grootste doel is een boek te kunnen uitgeven.”

Mijn hobby’s zijn lezen, schrijven, met vrienden uitgaan, keyboard spelen, YouTube kijken en muziek luisteren. Ik ben een creatief en leergierig persoon. Ik vind het leuk om dingen te creëren, liefst schriftelijk, bijvoorbeeld een verhaal. Momenteel ben ik bezig met het schrijven van een thriller. Het is een grote droom van mij dat mijn verhaal uitgegeven kan worden. Ik loop stage bij DitisHelmond. Ik heb het daar erg naar mijn zin! Ik voel me als een echte journalist! Maar ik moet natuurlijk wel nog veel leren. Ik zit in het tweede jaar van de mbo-opleiding Mediaredactiemedewerker op het Koning Willem 1 College in ’s-Hertogenbosch. Na het mbo wil ik de hbo-opleiding Journalistiek op Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg gaan volgen. Het lijkt me geweldig om bij een groot journalistiek bedrijf te werken, zoals bijvoorbeeld Omroep Brabant of De Limburger. Het liefst zou ik als journalist over specifieke onderwerpen willen schrijven, zoals muziek, geschiedenis en cultuur. Die drie onderwerpen interesseren me het meest.

Voor de rest ben ik een eerlijk, loyaal en vriendelijk persoon. Je kunt altijd op me bouwen. Als je ergens mee zit, dan kun je altijd naar me toe voor advies of gewoon om even een babbeltje te maken.

Aan mijn toekomstige collega-journalisten, ik kom eraan!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Jurre Sampers

Stagiaire DitisHelmond Mijn grootste droom is schrijver worden. Mijn grootste doel is een boek te kunnen uitgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *