Een Rits Te Ver – komedie

Vanaf 17 maart zet de Stiphoutse toneelvereniging De Opkamerkomedianten in “Een Rits Te Ver” de tent op z’n kop. Zes keer zal deze door Jon van Eerd geschreven komedie opgevoerd worden. Onder regie van Loes Gruyters beloofd het een hilarisch geheel te worden. Geheel in stijl van het stuk wordt iedere voorstelling een ludieke camping-loterij gehouden waar iedere (camping-)bezoeker gratis aan deelneemt!

Harry Vermeulen is eigenaar van camping De Oude Toren. Hij en zijn dochter Lies zijn in rep en roer, want de inspecteur van de gemeente kan ieder moment arriveren om een uitgebreide controle uit te voeren. Alles moet er spik en span uitzien er er mag absoluut niets misgaan. Maar de campinggasten trekken ieder hun eigen plan en of hulpje Lang ook echt een goede hulp is …? Mag de camping blijven of maakt de gemeente er tóch een chique golfbaan van?

Maak het mee in “Een Rits Te Ver” op 17, 18, 19, 22, 24 en 25 maart in Zalencentrum De Smed in Helmond-Stiphout. Aanvang 20:00 uur, behalve op zondag 19 maart dan is er een matineevoorstelling om 14:00 uur. Kaarten á €8,50 zijn verkrijgbaar bij drogisterij DA Van Leuken en via www.opkamerkomedianten.nl.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  seconden

Datum

21 mrt 2023

Tijd

20:00

Kosten

€ 8,50

Meer Info

Tickets
Zalencentrum de Smed

Locatie

Zalencentrum de Smed
Dorpstraat 40 Helmond
Site
https://www.desmed.nl/
Toneelvereniging De Opkamerkomedianten

Organisator

Toneelvereniging De Opkamerkomedianten
E-mail
info@opkamerkomedianten.nl
Site
https://www.opkamerkomedianten.nl
Tickets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.