Inloop Burgercoöperatie BC De Rijpel

Tot en met 21 december is er op elke dinsdag- en donderdagavond gelegenheid om met betrekking tot de mogelijke oprichting van een burgercoöperatie gedachten, ideeën, vragen en antwoorden uit te wisselen.

Waar je misschien wel eens hebt gehoord van een zorg- of energiecoöperatie wil BC De Rijpel meteen een paraplu-coöperatie zijn met 4 grote thema’s: Welzijn, Centrale, Groen en Vervoer. BC De Rijpel kan op vele uiteenlopende manieren mensen samenbrengen. Of het nou gaat om geld besparen of meer sociale cohesie. In eerste instantie zijn de plannen gericht op de wijk Rijpelberg, maar hoeft uiteraard niet daartoe beperkt te blijven.

Globaal tussen 19:30 en 20:30 is de werkgroep BC De Rijpel aanwezig in wijkhuis De Brem. Zoek de mier! Mee praten? Mee doen? Meer weten? Bezoek de website, o.a. met een artikel “BC De Rijpel in 1 minuut” en vul meteen even de online enquête in. Van de Facebook Groep kun je nu al lid worden (@bcderijpel). Spreekt het idee van een burgercoöperatie je op een of andere manier wel of niet aan? Laat je meeslepen door de gekke mieren!

Datum

16 nov 2023
Verlopen!

Tijd

19:30 - 20:30
Wijkhuis de Brem

Locatie

Wijkhuis de Brem
Rijpelplein 1 Helmond
Site
https://www.levhelmond.nl/locatie/wijkhuis-de-brem
Categorie
BC De Rijpel - Inloop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *