Klucht De Tante van Charlie door De Opkamerkomedianten

De Stiphoutse toneelvereniging De Opkamerkomedianten speelt vanaf donderdag 7 juli de klucht De Tante van Charlie. Na twee jaar noodgedwongen door corona stilgelegen te hebben, is het tot groot plezier van de spelers gelukt om dit seizoen een komedie op de planken te gaan brengen. Onder leiding van regisseuse Bernke van Kreij wordt het een hilarische voorstelling.

De Tante van Charlie wordt gespeeld in de vertaling en bewerking van Jon van Eerd met uiteraard een creatieve invulling door De Opkamerkomedianten. In deze eigentijdse versie wordt het publiek meegenomen naar het huis van de familie Van Den Eijkendreef.

Zoon Rogier en zijn vriend Charlie willen graag de middag doorbrengen met hun vriendinnen, de tweeling Eline en Céline. De vader van de tweeling is zeer beschermend over zijn dochters, dus een afspraakje voor de thee is niet zomaar gemaakt. Misschien kan de butler uitkomst bieden, of zou de tante van Charlie kunnen optreden als chaperonne? Tante kan namelijk ieder moment uit Brazilië arriveren …toch?

Uiteraard loopt het plan van de jongens niet zoals bedacht en vooral die arme butler Brasschaet zal daardoor ongewild de rol van z’n leven moeten spelen.

Charlies tante en haar familie zijn te zien op 7, 8, 9, en 10 juli 2022 in Zalencentrum De Smed in Helmond-Stiphout. Aanvang om 20.00 uur. Behalve op zondag 10 juli, dan spelen we zowel om 14.00 uur een matineevoorstelling en om 20:00 uur de avondvoorstelling. Kaarten á € 8,50 zijn o.a. verkrijgbaar via www.opkamerkomedianten.nl en bij DA Van Leuken en Café D’n Brouwer.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  seconden

Datum

07 jul 2022

Tijd

20:00

Kosten

€ 8,50

Meer Info

Tickets
Zalencentrum de Smed

Locatie

Zalencentrum de Smed
Dorpstraat 40 Helmond
Site
https://www.desmed.nl/
Toneelvereniging De Opkamerkomedianten

Organisator

Toneelvereniging De Opkamerkomedianten
E-mail
info@opkamerkomedianten.nl
Site
https://www.opkamerkomedianten.nl
Tickets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.