Wandelavondvierdaagse

Het wordt weer tijd voor de Helmondse Wandelavondvierdaagse. Voor de 61e keer wordt deze gehouden tussen 18 en 21 mei en kunnen er weer verschillende afstanden gewandeld worden.

De uitdaging is om 4 dagen achter elkaar 5 of 10 km te wandelen. Dit wordt gedaan door heel de stad Helmond en de mooie omgeving ervan. Bij startbureau Brouwhuis/Rijpelberg kan ook worden ingeschreven voor de 15 km.

De start van de wandelingen is alle vier dagen op een van de vier over de stad verdeelde startbureaus, bij de Speeltuin Leonardus in de Leonarduswijk, bij De Geseldonk in Mierlo-Hout, bij wijkhuis  De Loop in Brouwhuis (ook voor Rijpelberg) en bij de oude toren van Scouting Jan Baloys in Stiphout.

Tot slot wordt als finale na de vier wandeltochten op zaterdagmiddag 21 mei gezamenlijk met alle deelnemers vanaf de Lorentzstraat naar Boscotondo de feestelijke bloemenintocht gelopen volgens de onderstaande route. Vanaf het grasveld bij de Lorentzstraat gaan we naar het Frans Joseph van Thielpark (Boscotondo), waar een delegatie van het college van Burgemeester en Wethouders ook aanwezig zal zijn bij het jaarlijkse bloemendefilé.

Voor meer informatie zie ook onze website www.wandelvierdaagsehelmond.nl

Datum

18 mei 2022
Verlopen!

Tijd

18:00 - 21:00

Meer Info

Meer informatie

Locatie

Frans Joseph van Thielpark
Frans Joseph van Thielpark Helmond
Meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.