Wintertijd = zondag open in Bibliotheek Helmond

De Bibliotheek in Helmond is weer de hele winter open op zondag van 12.00 tot 16.00 uur. Komend weekend gaat de wintertijd weer in en dat betekent dat de bibliotheek vanaf 31 oktober 2021 t/m 20 maart 2022 niet 6 maar 7 dagen per week geopend is. Op zondag is het heerlijk rustig om een krant of tijdschrift te komen lezen, de werkplekken te gebruiken of boeken en DVD’s te lenen. Ook Lees- en Lunchcafé De Bieb en VVV Helmond zijn geopend en elke week zijn er leuke activiteiten in de bieb.

Grote CD-verkoop

Op zondagmiddag 31 oktober trappen we af met een grote verkoop van afgeschreven cd’s. De Bibliotheek Helmond-Peel is gestopt met het uitlenen van CD’s omdat daar bijna geen vraag meer naar was. Maar de muziekliefhebber kan zondag komen struinen tussen 2500 cd’s en wellicht zitten er echte juweeltjes voor je tussen. Prijs €1,- per stuk.

Andere activiteiten

Zondag 7 november is er een Workshop Creatief Schrijven. Verhalen en gedichten schrijven hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het gaat er vooral om dat je er plezier aan beleeft. Guus Teeuwen is docent in het middelbaar onderwijs en docent creatief schrijven en hij laat je graag ervaren hoe leuk het kan zijn om verhalen en gedichten te schrijven!

Liever gedichten van anderen bekijken: op zondag 7 november kun je de gedichtenwandeling door Helmond lopen o.l.v. stadsgids Ruud Hakvoort. Laat je verrassen door de vele mooie gedichten en dichtregels die in de Helmond centrum te vinden zijn.

Zondag 21 november is er in de bibliotheek een Sinterklaasvoorstelling, verzorgd door Verhalen van Annie. Bij deze kindervoorstelling komt een snoepkous in de problemen en het is al bijna 5 december!

Datum

28 nov 2021
Verlopen!

Tijd

12:00 - 16:00
Bibliotheek Helmond-Peel

Locatie

Bibliotheek Helmond-Peel
Watermolenwal 11 Helmond
Categorie
Bibliotheek Helmond - Peel

Organisator

Bibliotheek Helmond - Peel
Telefoon
0492 522 220
E-mail
info@bibliotheekhelmondpeel.nl
Site
https://www.bibliotheekhelmondpeel.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.