World Press Photo

World Press Photo Exhibition

Tentoonstelling World Press Photo Exhibition kan wegens de coronamaatregelen opnieuw niet in de Cacaofabriek plaatsvinden. Toch kan iedereen de tentoonstelling gratis bezoeken. Theater ‘t Speelhuis beschikt over een mooie glazen wand. Deze zal dienen als decor voor de foto’s die naar buiten worden tentoongesteld. Belangstellenden kunnen van 22 januari t/m 13 februari alsnog van de expositie genieten.

Gratis genieten dus van de tentoonstelling, gedurende de hele dag en veilig in de buitenlucht. De organisatie geeft wel aan dat de foto’s straks het mooiste te zien zijn als de bezoeker overdag komt. Theater ’t Speelhuis heeft een 120 meter lange glazen wand. Door de foto’s daar te presenteren is het de ideale mogelijkheid om de World Press Photo Tentoonstelling toch op een veilige manier te laten zien.

De kinderen uit groepen 7 en 8 van OBS Brandevoort, OBS De Straap, OKC De Bundertjes, OKC De Lindt, KC De Rakt, OKC De Stroom en OBS ‘t Hout  gingen het afgelopen jaar zelf aan de slag met visuele journalistiek en verhalen die ertoe doen middels educatieproject ‘Blik op de wereld’. Hun foto’s zijn ook te bewonderen vanuit de glazen wand van Het Speelhuis.

Datum

22 jan 2022
Verlopen!

Tijd

De hele dag
Het Speelhuis

Locatie

Het Speelhuis
Speelhuisplein 2, 5707 DZ Helmond
Site
https://theaterspeelhuis.nl/
Categorie
De Cacaofabriek

Organisator

De Cacaofabriek
Telefoon
0492-529009
E-mail
info@cacaofabriek.nl
Site
https://cacaofabriek.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.