Expo eindexamenstudenten Ruimtelijk Vormgever ROC Ter AA

Eindexamenstudenten van de mbo-opleiding Ruimtelijk vormgever van ROC Ter AA exposeren hun werk van zaterdag 29 juni tot en met maandag 1 juli in de Cacaofabriek in Helmond.

De opleiding Ruimtelijk Vormgever (Design) is een brede en veelzijdige niveau-4 opleiding. In deze opleiding leren studenten om ruimtes mooi en functioneel in te richten. Naast het ruimtelijke deel, zoals het ontwerpen van interieurs en evenementen, worden de studenten ook opgeleid in styling, grafische vormgeving en illustratie.

Carrière
Frank Willems, docent: “Tijdens de opleiding krijgen studenten de kans om hun creativiteit te ontwikkelen. Én praktische ervaring op te doen met echte projecten. Dit maakt hen klaar voor een carrière in verschillende sectoren. Denk bijvoorbeeld aan interieurontwerp, tentoonstellingen en festivals. De studenten zijn uiteraard trots om hun beste werk te presenteren aan het publiek.” Met een focus op zowel praktische vaardigheden als creatieve ontwikkeling, biedt de opleiding Ruimtelijk Vormgever een solide basis voor iedereen die wil bijdragen aan het vormgeven van onze omgeving.

Toelichting
De expositie is tijdens openingstijden van De Cacaofabriek te bekijken. Elke dag zijn er van 13.00 tot 16.00 uur studenten aanwezig om toelichting te geven op de getoonde werkstukken. “Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen en zich te laten inspireren door de creatieve en innovatieve ontwerpen van onze studenten”, aldus Frank Willems. De toegang tot de expositie is geheel gratis.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *