Face and Bodycare opent tweede schoonheidssalon

Face and Bodycare opent in de Veestraat 32 een tweede schoonheidssalon. De Helmondse onderneemster Linda Meulendijks laat hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling gaan. De planning was om op 1 februari de tweede salon te openen. Wegens COVID-19 maatregelen wordt dit woensdag 3 maart, een maand later. Linda en haar collega’s staan te popelen om hun klanten te ontvangen.

Ruim twee decennia geleden opende Linda haar schoonheidssalon in winkelcentrum Straakven. In 2009 vervolgde ze haar werkzaamheden in een salon aan huis. Sinds 2020 is haar schoonheidssalon gevestigd aan de Markt 47 in Helmond. Een ruimere schoonheidssalon is al jaren haar grote wens en toen er een pand te huur was in de Veestraat besloot ze in te stappen. Inmiddels is er een verbouwing achter de rug en mag Helmond zich verheugen op een prachtig ingerichte schoonheidssalon met meerdere professies.

Samen met een pedicure, schoonheidsspecialiste, kruidengeneeskundige en een cosmetisch arts hoopt Linda de Helmondse inwoners op een tweede locatie nog meer van dienst te zijn. Het is mogelijk om de afspraken van schoonheidsspecialiste en/of andere specialismen op elkaar af te stemmen. Linda denkt in de toekomst nog meer specialismen bijeen te kunnen brengen: ‘Denk aan een diëtiste of permanente make-up. Zij voegen allemaal iets toe aan onze branche.’

Zelf blijft ze aan de Markt haar klanten ontvangen, maar er is nu wel meer mogelijk op het gebied van fillers en massages enzovoorts. ‘De schoonheidsspecialiste in het pand in de Veestraat is door mij zelf opgeleid en zal volledig volgens mijn behandelmethodes werken. Ook worden daar dezelfde professionele schoonheidsproducten gebruikt. Gespecialiseerde behandelingen, zoals lichaamsmassages die in mijn salon niet kunnen, worden wel in deze nieuwe salon in de Veestraat mogelijk.’

Veilig behandelen

En de coronamaatregelen? ‘Deze worden strikt gevolgd door de behandelaars. Wij hebben een contactberoep. Er mag een heleboel niet, maar ook weer erg veel wel. Onze klanten kunnen veilig onze salons bezoeken. Er is juist in deze tijd veel behoefte aan aandacht; dus de behandeling door een cosmetisch arts, pedicure of schoonheidsspecialist is nu juist erg welkom,’ aldus Linda.

Vanaf 3 maart kunnen haar klanten terecht op afspraak voor schoonheidsbehandelingen, maar ook voor een consult met de kruidengeneeskundige of cosmetische arts. De behandelaars staan klaar: Celine Custers, Bernadett Bisseling, Lindy van Rooi, Anke Welten en Selma Büyükçetin-Tetik.

Face and Bodycare is gevestigd aan de Markt 47 te Helmond en bereikbaar via telefoonnummer 0492-542217 of 0627301457.

Face and Bodycare in de Veestraat 32 Helmond is bereikbaar via 06 10037223.

Fotobron: Face and Bodycare

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Anja Donkers - Redactie

Anja Donkers DitisHelmond Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *