Familie Bevers wint campagne van Stibat

De familie Bevers uit Helmond viel in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne “Lege batterijen? Lever ze in en WIN!” van Stibat. Met haar deelname bewijst de familie uit Helmond zichzelf en het milieu een uitstekende dienst.

De landelijke actie werkt als volgt. Door lege batterijen in te leveren, maakt u elke maand kans op mooie prijzen. De prijzen die verloot worden zijn honderd “Pluim” cadeaubonnen van € 25,-, drie reischeques van € 400,- en een reischeque ter waarde van maar liefst € 1000,-. Om kans te maken doet u tien lege batterijen in een zakje samen met uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, lever deze in bij één van de ruim 25.000 inleverpunten van Stibat. Deze zijn te vinden bij onder andere supermarkten, bouwmarkten en drogisterijen. Elke maand is er een trekking uit de door Stibat opgehaalde zakjes met batterijen.

Campagne voor een schonere planeet

Stibat zamelt zo veel mogelijk batterijen in voor recycling. Lege batterijen krijgen een nieuw leven, bijvoorbeeld als kaasschaaf, zaklamp of fiets. Bovendien komen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, niet in de bodem terecht. Zo werkt Stibat aan een schonere planeet. Door lege batterijen in te leveren, levert u daar een bijdrage aan. Met de “Pluim” die de familie Bevers heeft ontvangen kunnen zij zelf een cadeau kiezen uit de honderden bestedingsmogelijkheden, bestaande uit belevenissen, producten en goede doelen.

Kijk voor meer informatie over de actie én de bekendmaking van de prijswinnaars op www.legebatterijen.nl.

Foto: Stibat/Beeldbank

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Liam Toll

Liam Toll volgt namens DitisHelmond de Helmondse politiek en heeft tevens een wekelijkse column op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *