Familie Weijnen uitgelaten over deelname aan ‘Camp to go!’

Op zaterdag 5 december wordt de tweede aflevering van ‘Camp to go!’ uitgezonden op RTL 4. In deze editie komt een gezin uit Brandevoort op de buis. Het gaat om vader Mattie (55), moeder Claudette (49), dochters Hanne (18) en Linde (14) en zonen Bastiaan (18) en Maarten (15). Ze kijken met plezier uit naar de uitzending en hebben een zeer fijne tijd gehad tijdens de opnames.

Feestweekend

Het zestal ging een weekend naar Camping De Schatberg in het Limburgse Sevenum. ‘Het is echt een feestweekend geweest. Van het begin tot het einde hebben we een superleuke tijd gehad en de week erna hebben we er elke dag nog plezier aan beleefd.’, vertelt Claudette openhartig. In het weekend van 4 t/m 6 sept werd het kampeeravontuur van het gezin op beeld gezet.

Programma 

In het nieuwe kampeer tv-programma ‘Camp to Go!’ laat presentator Sander Janson 24 families uit heel Nederland kennismaken met kamperen en dat levert hilarische televisiebeelden op. Samen met twee andere gezinnen werd de familie Weijnen gefilmd tijdens hun verblijf in De Schatberg. Per uitzending komen 3 gezinnen aan bod

Anders dan normaal

Het weekend was voor het gezin anders dan normaal. De camping was nieuw voor hen en een vakantie in eigen land was ook ongewoon. Een trip naar de Franse of Spaanse zon is wat zij gewoonlijk doen. Ook het verblijf was anders dan normaal. Op eerdere vakanties op campings verbleef het gezin in bijvoorbeeld een stacaravan, maar deze keer brachten ze het weekend door in een vouwwagen. Tijdens hun vakantie deden ze activiteiten die standaard niet in hun agenda staan. Zoals klimmen en laser gamen.

Opgegeven 

Tijdens het zoeken naar een vakantie kwam Mattie een advertentie tegen, waarin Sander Janson op zoek is naar gezinnen die mee willen doen in ‘Camp to go!’. Nadat Mattie zijn gezin en zichzelf had opgegeven om mee te doen aan het programma, moesten ze een vlog (video) maken. In hun achtertuin maakten ze een filmpje waarin ze elkaar voorstelden en stuurden het op. Daarna werd het gezin gebeld door een woordvoerder van het programma en kregen ze te horen dat ze mochten deelnemen.

Samenvattend

Samenvattend was het een unieke en leuke ervaring voor het Helmondse gezin. Ze kijken met plezier en spanning uit naar de aflevering. Het zal een boeiende Sinterklaasavond voor hen worden.

Foto: Familie Weijnen

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Jurre Sampers

Stagiaire DitisHelmond Mijn grootste droom is schrijver worden. Mijn grootste doel is een boek te kunnen uitgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *